0
Naručite telefonom 063/551-333

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
  • Dijamantski Privezak Pink
  • Dijamantski Privezak Pink
  • Dijamantski Privezak Pink
  • Dijamantski Privezak Pink

Dijamantski Privezak Pink

  • Jedan fancy privezak za ključeve za princeze
  • lepo fancy pakovanje
  • dimenzije 5 x 2,6 cm
  • prečnik "kamena" 2,5 cm

CENA:

650,00 din
650

Rejting:

Privezak za ključeve sa imitacijom velikog dijamanta, nešto što će svima pokazati koliki ste džiber ili džiberka. Pink panter će vam pozavideti

Opis:

Poznato je da su dijamanti najbolji ženski prijatelji i da su žene ljubitelji samo jedne vrste kamenja - onog dragog.
Ovaj podatak se može argumentovati činjenicom da je svaki je muškarac mnogo privlačniji kroz  blješteći odsjaj dijamanta. Naučna istraživanja pokazuju(Ako mi u Hoću to dođemo neki naučnici) je da broj karata dijamanta eksponencijalno povećava atraktivnost i lepotu muškarca (koji ga je darivao) u očima žene primaoca, naravno preko istog tog blještećeg odsjaja.

Usudjujemo se čak reći – napisati da na neki način, da dijamant kod žena izaziva slične efekte kao alkohol kod muškaraca, s time da je ovaj efekat dugotrajniji i sa mnogo manje neželjenih efekata. Neželjeni efekti se i u ovom slučaju oglavnom javljaju kod muškaraca u vidu glavobolje i mučnine, nekada odmah prlikom ili neposredno nakon kupovine, a skoro uvek  postanu hronični.

Mi u Hoću To verujemo da svaka devojka zaslužuje da dobije dijamant, no verovatnoća da će se to desiti u ovom životu je u najbolju ruku mala, osim recimo ako joj momak nije “kontrolor leta sa Voždovca”.

Zato, Hoću To predstavlja: veliki, debeli, akrilni, nalik na dijamant, privezak za ključeve.
Vrhunski aksesoar za vašu voljenu osobu, potpuno šik I trendi. Idealno se uklapa uz svu njenu odeću, lako staje u svaku njenu torbicu, relativno bezbolno izlazi iz vašeg džepa/novčanika.

dijamantski prsten privezak

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

Za ovaj proizvod još uvek nema komentara.

Pošalji pitanje ili komentar:

Uz ovo su kupovali:

Prethodno pregledani: