0
Naručite telefonom 063/551-333

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
  • Laso za Flašu
  • Laso za Flašu
  • Laso za Flašu

Laso za Flašu

  • Laso za flašu je interesantan stalak za vino
  • Instalacija stvara optičku iluziju (za nevernike)
  • Dimenzije 20 cm × 6 cm (kako god da to izmerili)

CENA:

950,00 din
950

Na lageru, ako poručiš sada trebalo bi da ti stigne prekosutra do 15 časova.

Rejting:

dekoracija za kuću i držač za flašu vina koji daje iluziju suspenzije. Odličan kao poslovni poklon za partnera.

Opis:

Jedna stvar koja nas je na prvi pogled očarala i naterala nas da je predstavimo našoj publici (koja je u većinskom delu veoma kreativna) jeste ovaj držač za vino u obliku antigravitacionog kanapa. Srećom nije čarolija, ali držati svoju najfiniju bocu vina u ovom modernoumetničkom držaču minimalistički uređenog stana, jednostavno je čarobno.

Svakome ko vam dođe u goste izmamiti će nekontrolisane vanzemaljske uzdahe, neograničeno očaravati poslovne partnere i prijatelje, a da ne spominjemo ljubavnike, pardon ljubavnice.

Ovaj spoj optičke iluzije i moderne umetnosti dignuće vaš status kao umetničke duše u društvu do nivoa guru-a (za geek-ove to je nešto kao Yoda u star wars-ima).U nedostatku osnovnog obrazovanja, moramo priznati, rečju " umetnost" pokušali smo prikriti sve naše bezidejnosti i mane. Izvinjavamo se.

Na kraju svih ovih genijalnih i manje genijalnih proizvoda uvek se zapitamo: "Kako se mi nismo tog setili?" i verovatno će tako ostati još dugo. Živeli!

laso za flaše

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

Dada - 08/07/2017

Prezadovoljna sam i robom i uslugom. Sve je bilo jednostavno, efikasno i brzo. A stalak-kanap je isti kao na fotografiji (mada, moram da priznam da sam bila sumnjicava). Odlican je, i odlazi pravo u Spaniju, za poklon rodjacima :) Samo tako nastavite!

Doktor - 03/10/2016

Odlicna je fora. Hejteri ce da hejtuju. Nemojte se obazirati na to. Ako je nekome skupo neka kupi obicno laso pa neka veze flasu. :)

ivan - 12/04/2013

Ko vam pravi ove bolesne cene prodajete zicu za 2500 i malo ste providni sa ovim komentarima smi postavljate i sami odgovarate na pitanja kao da smo mi debili

Hoću to:

- U pitanju je patentirani dizajn, ideja, neko je to smislio, proizveo, rizikovao...I sve što radimo, radimo ljudski, ne pišemo sami pitanja i vrlo nam je bitno da kupac bude zadovoljan. Svaki ovakav komentar nas pogađa i žao nam je da tako mislite.

zzozzo - 06/12/2011

meni i dalje nije jasno kako ovo radi?

Hoću to:

- Metalni držač presvučen materijalom daje iluziju da je u pitanju konopac. Ukoliko to nije jasno onda je odgovor - Magija.

Pošalji pitanje ili komentar:

Uz ovo su kupovali:

Prethodno pregledani: