0
Naručite telefonom 063/551-333

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
  • Magic Sakura
  • Magic Sakura
  • Magic Sakura
  • Magic Sakura

Magic Sakura

  • kartonsko drvo trešnje visine 13.5 cm
  • magična voda koja inicira cvetanje
  • flastični stalak koji je ujedno i posuda.
  • fancy pakovanje
  • idealan poklon za osobe nežnijeg pola, bilo da su žensko ili muško.

Uskoro!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Rejting:

Kartonsko drvo trešnje visine 13.5 cm koje cveta nakon zalivanja sa magičnom vodom koja inicira cvetanje Takođe dobijate i plas

Opis:

Šta ima lepšte nego da vam tokom zime procveta trešnja?

Kako „Magic Sakura“ u prevodu sa japanskog znači „Magično trešnjevo drvo” ostavili smo naziv na engleskom.  Tačnije, Sakura je poseban tip japanske trešnje, znate one što ima ružičaste cvetove. Japanci ih imaju zasadjene po parkovima, po školama, ispred državnih institucija, a ova trešnja, kao i sve ostale, cveta u proleće.

Uz predpostavku da svi znate kakvi su Japanci fanatici i kako se lože na period kad cvetaju trešnje, nećemo trošiti reči na taj deo, eventualno možemo napomenuti da je jedan od prijatelja Hoću To-a prilikom posete Japanu, dobio instrukcije da ne ide u obilazak Osake odmah, nego da ide za 6 dana, jer tada će procvetati trešnje pa je turistički osećaj mnogo lepši. Ladno su majstori napravili extremno tačnu procenu kog datuma će trešnja da procveta!!!

S obzirom da se radi o minijaturnom kartonskom stablu trešnjevog drveta, za ovaj proizvod nije potrebno da čekate mart ili april, već sami odlučite koji je datum vama bitan u životu, i kada želite da vam proceveta trešnja.

Potpuno je jednostano za postavku, i kao vašarski loz – svaka dobija (procveta).

Ovaj lepo iseckan komad kartona u obliku stabla, na prvi pogled izgleda kao nešto što bi ste sami mogli napraviti, ali kada ga pošpricate-zalijete-dodate magičnu vodu (uključenu u paketu) za par sati počinje da dobija pink boju i da cveta.

Magic Sacura procveta za 24 sata, a Cvetovi traju do mesec dana, što je pored visine od 13.5 cm i magije, čini super dekoracijom za vaš radni sto.

Jedini problem je što na kraju na njemu neće izrasti trešnje, no to se može kompenzovati sa teglom zimnice od trešanja (koja naravno nije uključena u set).

magična sakura

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

Djole - 10/05/2017

Koliko dugo tresnja ostaje ''rascvetana'', tj da li roze deo opada?

Hoću to:

- Nismo testirali ali od kupaca znamo da traje i godinu dana.

Pošalji pitanje ili komentar:

Uz ovo su kupovali:

Prethodno pregledani: