0
Naručite telefonom 063/551-333

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
  • Rubikova Kocka  privezak

Rubikova Kocka privezak

  • originalni privezak za ključeve sa originalnom mini rubikovom kockom
  • mini rubikova kocka se razlikuje od velike samo po dimenzijama
  • dimenzije 3 x 3 x 3 cm

CENA:

890,00 din
890

Rejting:

Privezak za ključeve sa originalnom mini rubikovom kockom , kocka se razlikuje od velike samo po dimenzijama - dimenzije 3 x 3 x

Opis:

Za sve ljubitelje Rubikove Kocke koji su oduvek želeli da istu mogu staviti u džep(bez da moraju objašnjavati veliku izbočinu na pantalonama), šampioni minijature predstavljaju samo za Vas, Rubikovu kocku-privezak!

Zanimajte se najpopularnijom slagalicom dok čekate u redu za penziju, redu za besplatno pranje automobila, redu za božićne paketiće ili nekom od mnogih popularnih redova. Zaboravite na dosadne igrice mobilnog telefona, žongliranje paklice cigareta između prsta i stola ili grickanje olovke!
Jedina stvar pod vašim zubima biće donja usna(eventualno kao zamena može da posluži pramen kose u vašoj ruci) dok budete trenirali nerve pokušavajući da rešite ovo malo čudo od priveska.

Izuzetan poklon svima koji imaju barem nekoliko usamljenih ključeva(od podruma, bicikla ili manastira) i svima koji žele da dožive satisfakciju rešavanja ultimatne slagalice(osećaj za koji smo samo čuli, pošto nismo uspeli sami da je rešimo).

Rubikova kocka kao privezak za kljuceve

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

Za ovaj proizvod još uvek nema komentara.

Pošalji pitanje ili komentar:

Uz ovo su kupovali:

Prethodno pregledani: