0
Naručite telefonom 063/551-333

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
  • Topli drugari

Topli drugari

  • Originalni Cloud B proizvod
  • Po deklaraciji Plišana životinja, po nama QL drugar
  • 2 kom džakčića sa višestruko hladjenje i podgrevanje
  • CE Sertifikat +0 godina
  • 12 meseci garancije

Uskoro!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Rejting:

Plišane igračke za grejanje u mikrotalasnoj ili hladjenje u frižideru. Ovi umiljati drugari će vrlo brzo postati najbolji pratioci vašeg deteta

Opis:

Hoću To u svojoj ponudi već duže vreme ima razne izvedbe plišanih igračaka predvidjenih za “podgrevanje“ u mikrotalasnoj, ovoga puta prevazišli smo sami sebe! Tačnije, nismo mi nego je Cloud B. Za razliku od ostalih, serija Umirujućih Mezimaca (Snoothing Puppets) stvorena je da sa vašim detetom prodje sito i rešeto.

I ako nisu originalno zamljišljeni kao prva pomoć, odlični su da rashlade čvoruge ili modrice ako se igranje nije završilo kako treba , izvadiš hladan gel iz frižidera, ubaciš u omiljenog drugara za spavanje, i lagano prisloniš na mesto predvidjeno da se pojavi čvoruga. Pa jel može lepše nego kad te drugar leči?
Jao, kad se samo setim meni je Baba stavljala hladnu kašiku u slučaju da sam se malo opalio, za veće od 1cm bila je tu specijalna kesa ručno domaće kalanog smrznutog graška, valjda još i danas osetim bol u kolenu kad vidim grašak.

Snooting Puppets su originalno predvidjeni kao igračke za spavanje, kao u ostalom i cela Cloud B kolekcija. Njihovi stomačići sadrže promenljive kesice sa specijalnim gelom za grejanje miRkoTalasnoj ili drugi set za hladjenje u frižideru, koje ih čine potpuno opremljenim da vašim mališanima pruže tople zagrljaje u hladnim zimskim, a rashladjujuće u vrelim letnjim noćima.

NAPOMENA: Ne stavljati komplet drugare u mikrotalasnu jer neće na dobro izaći. Gel se lako vadi iz džepića sa čičkom pozadi na plišanoj životinjici i samo ON (Gel) je podložan uticaju mikrotalasa.

Umiljati drugari - Ovčica ( Snooting puppets)Umiljati drugari - BubaMara (Snooting puppets)Umiljati drugari - Kornjača ( Snooting Puppets)Umiljati drugari - Žirafa (Snooting puppets)
 

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

Za ovaj proizvod još uvek nema komentara.

Pošalji pitanje ili komentar:

Uz ovo su kupovali:

Prethodno pregledani: