0
Naručite telefonom 063/551-333

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
  • Vatreni Smederevac
  • Vatreni Smederevac
  • Vatreni Smederevac
  • Vatreni Smederevac

Vatreni Smederevac

Novo
  • Vatreni Smederevac je napravljen od legure magnezijuma
  • vodootporan je kada je zatvoren
  • Može da se kresne odprilike 10000 puta,
  • Pravi varnice – može se koristiti kao signal za UPOMOĆ
  • Vanice dostižu temperature do 2980 C

Uskoro!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Rejting:

magnezijumski štapić. Gadzet za sve koji vole da pale vatru i preživljavaju u šumici.

Opis:

Kad može B92 da prevede seriju The Big Bang Theory kao Štreberi, možemo i mi Firesteel da prevedemo kao Vatreni Smederevac. I tačka.

Vatreni Smederevac je opet jedan od onih artikala koji će imati dužu napomenu i upozorenja nego što će biti sam tekst. Prvobitno razvijen od strane nekog ministarstva odbrane, mislim da su to bili neki Švedžani uglavnom neki na Š, da njihov vojnik može napraviti vatru na bilo kojoj temperaturi na bilo kojoj visini, čak i ako je pokvašen. Jedino što su ovaj gedžet napravili toliko dobro da je vrlo brzo postao obavezan privezak u većinih modernih armija, ali je doživeo i svoju komercijalizaciju u civilnom sektoru, kod raznih paljevina, hoću reći ljubitelja paljevina, kampovanja, zova lova i ribolova, i ostalih sportova bez lopte.

Sigurni smo da je ovo jedan od najmoćnih survajval alatki ikada izmišljenih, fenomenalno upotrebljiv u bezbroj situacija, recimo kada preživite avionsku nesreću i završite na pustom ostrvu sa njim možete napraviti vatru, praviti svetlosne signale i slično, pod uslovom da vam ga predhodno nisu odluzeli u prolazu kroz aerodromski sekjuriti.

Ovo je alatka, kako i sam proizvodjač kaže kojim je ponovo izmišljena vatra, dat joj je novi smisao, a i deluje prirodnije.
Pećinski ljudi bi se upiškili u gaće da su imali prilike videti kako lako proizvodi vatru ovaj vatreni gedžet, naravno, da su imali gaće. Pali se laganim trljanjem Vatrenog o Smederevca i time nastaju varnice (ovo zvuči gej) koje usmeravate i ispaljujete od sebe prema; gomilici suvog lišća, grančica, starih novina, ili ako ste unutra; prema brodskom podu, itisonu, dvosedu, trosedu, novim cipelama.

“Iskricama” Vatrenog Smederevca niko neće odoleti, one sve pale i žare...
Proizvodi varnice koje su 5.500 stepeni toplote, verovatno onih Američkih F stepeni, ali svejedno, i to mora da je vruće.

Vodite računa da je ovo ozbiljna oprema (igračka ) za proizvodnju vatre, koriste je razni survajval fanatici, kamperi, planinari, da raspale vatru u praktično ne mogućim uslovima.
Poželjno je da osoba koja kupuje ovaj alat, ili kome kupujete ovaj alat na poklon, dovoljno svesna da razlikuje vruće I hladno, i dobro i zlo.

UPOZORENJE:
Potrebno je da se zna da Hoću To nije odgovoran za postupke svojih kupaca, i osim eventualne marketinške koristi koja može proizaći ukoliko neko zapali odredjeni geostrateški objekat, neku instituciju i se samospali pa završi u medijima, nemamo i ne želimo imati ništa sa vama po ovom pitanju!!!

fire starter magnezijumski


 

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

Za ovaj proizvod još uvek nema komentara.

Pošalji pitanje ili komentar:

Prethodno pregledani: